ondertekening contract NicHe bij Stichting Klassiek Leek

Mannenensemble NicHe tekent voor optredens in Leek op 19 maart

Op vrijdag 29 januari jl. tekende mannenensemble NicHe voor medewerking aan het dubbelconcert op zaterdag 19 maart as. Tijdens dit concert zal naast het optreden van mannenensemble NicHe ook het damesensemble Focaliber een optreden verzorgen.

Beide ensembles bestaan uit ervaren, getalenteerde zangers en zangeressen en gezamenlijk zullen zij een kwalitatief hoogstaand concert verzorgen. Conform de doelstelling van Stichting Klassiek Leek is het concert ook aangeboden aan een instelling vallende onder het regiem van gezondheidszorg in de omgeving van Leek.

Stichting Klassiek Leek heeft ook al vervolgconcerten in de planning!
Zo is op 21 mei 2016 is een volgend concert gepland waarvoor twee jonge solisten zijn uitgenodigd die al eerder hebben meegedaan aan het Prinses Christina concours. Ook heeft een kamerkoor uit de omgeving al haar medewerking toegezegd.

Op de foto ziet u links dhr. Bé Bosman voorzitter van mannenensemble NicHe en rechts dhr. Jan Slomp,  voorzitter Stichting Klassiek Leek. Over de schouder van dhr. Bosman kijkt mevr. Moniek Timmer mee, zij is dirigente van Mannenensemble NicHe.

Wij heten u van harte welkom op zaterdag 19 maart!

Locatie: Gereformeerde Kerk, Tolberterstraat 24 9351 BG Leek
Datum: zaterdag 19 maart 2016
Aanvang: 20.00 uur

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *